Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten har kommit tidigt i år

Luften har försvunnit
från mitt bröst ut i rymden.
VAKUUM!
Jag vandrar genom trånga korridorer
Väggarna vrider sig, kommer närmre.
Fly undan, inga spillda droppar på mattan!

Tekannor på balkongen.

Sommarhälsningar i brevlådan

Mamma ringer, hon är på andra linjen.
Hon vill veta allt om kroppens funktion.
Det är samma gamla visa,
Vi hamnar i samma gamla argumentation.

Mamma hur ska jag få dig att förstå?
Det är ingen tröst.
Vad gör vapen för nytta,
När den enda man vill bekämpa
Är sig själv?




Fri vers av Overs
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Overs