Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du inte lycklig?

Kärlek är ingen bunden form
Virvelvindar,
Virvelvindar av moln och taggtråd
Kan inte hindras,
Inte bindas
Kärlek är ingen självklar form
Åt alla håll,
Alla håll
Utan kontroll
Kan inte dras
Genom ditt såll
Kan inte neutraliseras
Stoppas i något fack
Kan inte sorteras, indoktrineras
Övertrasseras
Kärlek är överallt vi går
Trots det vi stampar
Trampar ner det
Packar ihop
Tar för givet




Fri vers av Overs
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Overs