Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekännelse, kanske även en början på mitt slut.

det har gått för många tåg, det har andats för många sekunder, mellan vingslag av år och jag bad dig aldrig att komma tillbaks eftersom du aldrig lovade att stanna det har alltid vari så, det här,det vi kallar oss, ett vi placerat på fel plats kanske även i fel tid vem vet. jag frågade aldrig dig hur ensam en
människa kan bli, svarade du ens någonsin. jag köper rosor räknar bladen för varje älskar inte står ett du och jag placerat i fel hörn, jag önskar att månen skulle sluta lysa så vackert,du skuggar mig, låt bli.jag bad till gudar de få nätterna jag sov ensam, såg du någonsin mig,bad om att få älska en sista gång med dig eller vemsomhelst, men nog mest dig, jag har alltid varit full av tvivel, du känner mig, du har sett mig falla, påstå aldrig att jag inte älskat dig.
gräset är inte lika grönt längre och träden fryser,saknar närhet och de rodnar i takt med att världen klär av dom med blicken, jag förebrår dom inte. kanske även de saknar ditt leende, sa jag det, hur ensam kan egentligen en människa bli, bakom murar av betong. med vemsomhelst jag bryr mig inte längre ge mig nått som känns, jag andas, ser ni inte, det är nu eller aldrig (men det var nog du hela tiden, vemsomhelst men alltid du)

ni har sett mitt tvivel, påstå aldrig att jag inte älskat dig.




Fri vers av vintervila
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 14:51



Bookmark and Share


  Lady_A
Det värker någonstans djupt inne av att läsa dig! Någonting som sväller bultar värker, jag tror det är för att dina texter läser jag inte med ögonen, aldrig med ögonen men alltid bara med min själ och mitt hjärta... Kort sagt det är är ytterligare en pärla! Helt outstanding bra!
2007-08-24

    xtla
från första bokstaven är jag inne i den. andas ut vid sista stavelsen. längesen du skrev något, längre sen NÅGON skrev nåt sånt här. det är en sån här text man vill skriva ut och ha som budord, nära hjärtat.
2007-08-22

    Oprofessionell
fyfan vad grym denna var (på ett bra sätt dårå)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

vintervila
vintervila