Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte smutsig... utan vit

\"Hur vågar du se dig i spegeln? \", frågar hon sig
skuld och skam
fyller hennes hjärta

känner hur hennes rygg håller på att krossas utav bördorna.


känner hur hon är förkrossad.



hon knäpper sina händer


ber en bön till en , för henne okänd och osynlig Gud.



ber att få hjälp, förlåtelse och få bli benådad.



Hon hör en röst som viskar: \"Du är förlåten\"




känner hur allt lättar.
känner hur allt bara vill släppa, som gammal färg flagnar bort.

känner att hon kan räta på ryggen.
se sig i spegeln.

ser att hon inte längre är smutsig


utan vit.



© Lillduvan




Övriga genrer av Lillduvan
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 23:02



Bookmark and Share


  aol
så vackert bravo
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan