Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20110604 Till mannen i mitt liv.


ett rött hjärta

Du målar med dina naglar över mitt bröst

ett hjärta
rött

passionen pulserar i mitt blod
mitt begär för dig ökar

en våg av eld fyller mig

Jag vill
mitt hjärta vill
min kropp dras till dig
min hjärna är överhettad

Jag är full av
begär
passion

VILL HA DIG!

Din blick fyller mitt inre.
Med vågor av vatten.

BEGÄR!

Jag vill att vi blir ett

NU!




Fri vers av Lillduvan
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-04 10:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
mer exakt kan det inte beskrivas!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan