Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kasta ut

På något vis dröjer du kvar
På något vis har du inte lämnat

Håller jag kvar dig?

Jag är lycklig

Men du finns i mitt dunkel och smyger bland skuggorna.

Jagar

finner dig inte

Du är där

men inte nåbar
att kasta ut.




Fri vers av Lillduvan
Läst 263 gånger
Publicerad 2011-06-04 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan