Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom hem!

Mina ögon viker bort från horisonten
när jag hör din röst i telefonen
det blir en klump i halsen
mina ögon blanka.

När jag säger att jag saknar dig svider det
Jag vill vara stark
Inte att du ska veta att jag gråter av saknaden av dig.
Att färgerna tappat sin lyster
...och glittret i vardagen har falnat.

utan dig vid min sida är allt svart och vitt
molnen alltid gråa...
och allt har samma gamla vanliga rutin...


Det enda jag vill är att du ska komma hem.


Ligga i sängen bredvid mig,
där jag får känna din doft
höra dina snarkningar
...och dit ständiga pratande i mobilen, som du skulle behöva en handsfree till.

Att få vara med dig i vardagen
att älska dig
att bråka med dig
att skratta med dig
att gråta med dig

Du är kryddan i min vardag
Du är elden i mitt liv
Du är den närmsta vännen
Du är den enda älskaren

Du är den enda som jag vill leva med nu... och för evigt... och jag tror , jag är väldigt säker, att jag inte kommer att ändra på det.

Det enda jag vill är att du ska komma hem och vara vid min sida, jag vill dela mitt liv med dig.




Fri vers av Lillduvan
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-24 22:09



Bookmark and Share


  miljas
Fint diktat, väl skildrad desperation utan att det blir desperat.. En saknad som jag tror de allra flesta kan känna igen sig i men ändå en mycket personlig text. Jättefint.
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan