Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20110604 föräldrars respektive...


vet du när du ...

Du vet


ibland


går du på mina nerver

ditt bitska temperament
ditt nedsättande tilltal
din blöta näsa neddoppad i mitt liv
dina påpekningar om vad jag borde vara
din jämförelse med mig mot alla andra

hur jag egentligen borde vara
hur jag egentligen borde göra

Varför lägger du dig alltid i?
Varför gör du så här mot mig?

När jag försöker vara trevlig mot dig.
När jag försöker respektera dig.
När jag försöker hålla mig undan dig.

Kan du inte ärligt berätta vad du egentligen har emot mig.

När du beter dig såhär mot mig?




Fri vers av Lillduvan
Läst 269 gånger
Publicerad 2011-06-06 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan