Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20110209


En gång

En gång var jag älskande.
En gång var jag hatisk.
En gång ville jag ha hämnd.
En gång ville jag dig ont.


Det var en gång...
men inte nu.


Jag älskar dig inte.
Jag hatar dig inte.
Jag vill inte ge hämnd.
Jag vill dig inget ont.


Stänger dörren.
Låser.

Kapitlet avslutat.




Fri vers av Lillduvan
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-20 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan