Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar

Vissa dagar blir jag påmind om din existens
vissa dagar blir jag inte det

då är du borta.

Då är jag lycklig
då är jag fri

När jag blir påmind om din existens kommer jag ihåg

min fångenskap
mitt fängelse
min tortyr
min smärta
mina ärr

min längtan efter frihet
min längtan efter upprättelse
min flykt

bort

Men inser att det bara är ett gammalt lakan som blåser i vinden som sprider gamla dammkorn i vinden.




Fri vers av Lillduvan
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-04 01:05



Bookmark and Share


  LassO
mycket känsla, inte behagliga såna men mycket bra skrivet
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan