Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20110303


Spy av dig

Din energi kväver mig.
Din närvaro gör mig sjuk.

Är du överallt?

Eller är det jag som ser dig överallt?

Tillfällighet eller planerat möte?

I din närvaro vill jag spy.
I din närvaro vill jag inte vara.

När ska det ta slut?

Flyttar jag till andra sidan jorden kommer du också vara där?

Om du är där också så flyttar jag hem igen.




Fri vers av Lillduvan
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-20 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan