Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord om SANNING!


- Kärlek

Jag har nu fått vetat att du gillar mig.
Jag har viljat vetat det i evigheter.
Jag och du ska bli ett ett en dag.
Jag vill vara nära dig varje sekund.




Övriga genrer av idahandersson
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 21:38



Bookmark and Share


    theredroses
åååh va roligt..:) hoppas ni blir ett en dag:) fint skrivet med.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson