Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bomullslätta fötter tassar tyst omkring

jag vill bara sitta i en eka.
eka med mitt eko.
ro bort all min oro.
med \'n åra.
fiskar omkring.

guldet vaskar. jag plaskar.
snaskar efter mer.
som jag inte kan se.

och det växer i munnen.
efter svunnen.
tid, tillsammans.

jag är nog ändå om ingenting.
en för alla.
för alla är en.
och samma.
flamma och påg.
vad vi än såg.
slösade vi på våra visare.
vis är man inte.
när man kastar minuter i brunnen.
med förhoppning om ett liv.
i större kliv.
utan kiv.
med endast kärlek och klöver.

men för oss som blev över?




Fri vers av niffe
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-08-23 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe