Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

Drömmar och mål

Stora som berg

Mals ner till sand

Blandas till cement

Bygger nytt

Drömmarnas slott




Fri vers av Annette Andersson
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-08-23 23:12



Bookmark and Share


  thyra
Ett kretslopp bland flera. Drömskt!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson