Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vatten


Vatten

Symetriska kristaller
dalar sakta mot moder jord,
lägger sig,
pressas, blir ett.
Böljande vita vidder,
gnistrande fält av reflektioner.

Nervöst stigande,
skjuter mot höjden.
Dansandes,
virrvlar lekfullt.

Stilla lungt eller
vild rusandes fram.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-04-10 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth