Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än är det du som dör.

och mörkret skymmer över natten som vi sover i
och täcker oss och våra drömmar

snart må vi dö,
snart må vi dö i vinternatten

och vaknar gryningen i sista stund
och river oss ur dödens händer

än lever du,
än är det jag som lever.




Fri vers av Tidslös
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-04-10 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös