Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbetraktelse

Solen över min tekopps rand
Skickar honungsgula strålar
Värmer lätt min högra hand
Och med guld min trädgård målar





Fri vers av Lillasyster F
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 14:48



Bookmark and Share


  H. Karla
*Slickar i mig doften av sol och inser att jag just fick en idé till en dikt* -Underbart hur fyra rader kan sätta igång skaparlusten!
2008-01-22

  Marita Persson
Ahh, kan riktigt se och känna, bra uttryckt, förmedlar upplevelsen fint
2007-09-15

  "Silver" VIP
Härlig ögonblicksbild som andas gyllene värme.
2007-08-27

    Maria Malm
En morgonbetraktelse, väl fångad.
2007-08-24

  Tärningen är kastad
En vacker dikt som målar upp en vacker morgon.
2007-08-24

  prinscess VIP
o vad härligt varmt och vackert det känns kan nästan se det framför mig
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F