Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det så!

 

Tror du att du kan kväsa mig

då tror du väldigt fel

tror du att du kan läsa mig

nej aldrig på min tid

du tuktar och du hunsar mig

men spara på ditt krut

och stoppa upp din dominans

nånstans där akterut

 

refr: Släng dig i väggen pucko

släng dig i väggen pucko

släng dig i väggen pucko

och klappa igen din trut

 

Du tror att du kan kränka mig

jag säger far och flyg

du tror att du kan sänka mig

men aldrig på min tid

du läxar mig men gömmer själv

en räv i skafferit

du tuktar mig men glömmer bort

din egen jävla skit

 

refr: Släng dig du i väggen pucko

släng dig i väggen pucko

släng dig i väggen pucko

för du har gått på en nit

 

Bs-07

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 537 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-24 19:35



Bookmark and Share


  Ilona _L
Ha,ha....
Den var det bett i!
Samtidigt med en härlig humor och distans mitt i alltihop!
2008-10-28

  Gunnar Norrman
Du är för härlig, Bodil! Det slår gnistor om Dig, när du skriver så här. Vilken energi!
2008-10-28

  DanSan
*************************

Grattis till medlems val vännen!

*************************
2008-10-28

  fågel grå
En vacker och
talande text. .
Ha ,haa . .
2008-10-27

  aol
ingen kan sätta sig på dig så det så jag blev glad
2007-08-31

    ej medlem längre
Mycket energi i texten, låter som ett riktigt pucko!
2007-08-28

  Lilla My* VIP
Rediga takter från ett redit fruntimmer!!Så ska det låta!!
Så det så!!
2007-08-28

  Eline.P
Älskar detta! Så det så :)) En politisk känga...kan det vara...oxå!
2007-08-26

    legolas
Ja, så nu blev jag glad igen. Underbart Bodil ! Tack.
2007-08-25

    Maria Malm
Tack för skratt!
2007-08-24

  DanSan
*************************
Opps *BOKMÄRKE och APPLÅD*
*************************
2007-08-24

  DanSan
****************************

Hehehe . . . Jag bugar och bockar
BodilSan så talar en mästare!!!

****************************
2007-08-24

  Thommy
Haha, en rä i skafferit, den var bra, ja här skall ingen komma och tro dom kan kväsa dig, jättebra låt.
2007-08-24

  Sara Boström
Jag älskar den här, särskilt refrängen! Tack, behövde skratta ikväll.
2007-08-24

  Joanskij
hihi! ja! fuck\'em
2007-08-24

  devilsangel
Hahaaaha!! Hääärligt! det är sååå dom ska tas!! Puckona!
2007-08-24

  Night Soul Woman
*applåd*applåd*och!*applåd*
samt *bokmärkes!* Så det så!
Så underbart härligt skrivet!
Vilken \"tuff\" text
samt cool melodi!

och bara för din skull ska jag
sjunga refrängen!

Släng dig i väggen pucko

släng dig i väggen pucko

släng dig i väggen pucko

och klappa igen din trut

Så det så! ;)
2007-08-24

  Erik L
Inte så pjokigt och nog drog jag lite på smilbanden.
Mycket bra!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg