Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft

 

 

Din doft

 

godhetens

välviljans

ädelmodets

förlåtelsens

skonsamhetens

 

kärlekens

 

lyfter i mitt

frusna rum

 

och jag andas frid

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 396 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-24 20:13



Bookmark and Share


  Nina V A
Som att fylla lungorna med jordens kraft och mening, allt det vackra i ett djupt andetag, doften den doften
2007-09-01

    Lillemor
Du lockar fram urkvinnan
i diktjaget. Dofter
är starka o kan försätta
berg. Och återge FRID.
Rofyllt!
2007-08-31

  Lilla My* VIP
En doft kan verkligen lyfta frusna rum och jag applåderar dig som observerat*;)
2007-08-28

  Markattan
Befriande, upplyftande rader.
2007-08-27

  tingeling
underbart.. helt enkelt underbart!
2007-08-26

  Eline.P
Underbart skrivet. Doftsinnet - minnet skall icke förringas, är mer betydelsefullt än vi anar.
2007-08-26

  Nina V A
Oj fantastiskt doft-mix att andas i, vem behöver andra andetag, aaahh härligt och jag ventilerar, ventilerar
2007-08-25

  aol
så vacker poesi som bara bodil kan så vackra ord var för sig
och komponerade ihop så mästerligt bokmärkes
2007-08-25

    ej medlem längre
Underbar känsla..
2007-08-25

    Maria Malm
Fridfullt och rogivande.
2007-08-24

  DanSan
******************************

Mmm, åh, ah, så underbart rogivande!!!

******************************
2007-08-24

  prinscess VIP
vacker och fridfylld
2007-08-24

  Thommy
Känner igen det där, längesedan jag kände den men skulle känna igen den på en gång om den drog förbi näsan. Din dikt väckte gamla minnen.
2007-08-24

  Night Soul Woman
Aaah . . . *tar ett djupt andetag*
Tack för läsningen!
*applåd*
2007-08-24

  devilsangel
Och jag andas frid! Härligt..
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg