Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryudikter






Vi delar värmen

jag känner ditt hjärta slå

vi svävar bland moln








Livet är en dag

dagarna är ögonblick

-timmarna hjärtslag








Jag slår an lutans

strängar och finner mig själv

i dess dova klang








Döden är vacker

när den kommer i sömnen

vaggar dig till ro







Fri vers av Ken Taurus
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 22:37



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus