Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn Spindel



Jag har en spindel i ett hörn som heter Björn.


Jag har inte hjärta att städa bort hans nät.


Vet att jag nog borde, men

vart ska då hans små spindelben gå?




Fri vers av Eva Olsson
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 23:46



Bookmark and Share


  systra
Jag hade en som hette Ester, hon bodde utanför mitt fönster...länge....sen fick hon barn o flyttade ;-)
Kul o omtänksam text
2007-08-31

  Jobo
Jag konstaterade idag att det mitt hus saknar är en husspindel.
Kanske finns nånstans här i huset, men jag vill ha en i min lägenhet!

Bra dikt!
2007-08-25

    Maria Malm
Det var både omtänksamt om denne Björn, dessutom är spindelnät rena konstverk, så du räddar en stycke konst, om du inte tar bort det.
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson