Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnstört hopkok

 

Suckvridna sängkläder
varmvärkig kropp
surrad omkring
sig själv

ensamdunkel
tankeirrande
stelhet

när kommer
dagen
sömndrucken outvilad

07.08.25




Fri vers av Lena Renman
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 05:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kääns igen! Frusterande...
Välskrivet om sömnlöshet!
2007-08-29

  Maria Zena Viklund
gillas!
2007-08-26

  Lena Renman
Hej Kissekatten :-) ja du, kanske inte så svårt, jag var svårt sömnstörd i natt, steg upp och skrev det..
Lena
2007-08-25

  katt.inc
Du beskriver detta aber så äkta.
2007-08-25

  devilsangel
Bra beskrivet om sömnlöshet! Hur man vänder och vrider sig i knöliga och svettiga lakan...Och ensamheten..den känns på natten när man inte sover!!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman