Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blick smälter min värld

Jag saknade dig i natt!

Varje sekund utan dig
är en evighet!

Dina ögon följer mig
överallt.
Din blick smälter
min värld.

Kan inte stå emot
din oemotståndliga
dragningskraft!

Musiken vi hört 
river upp
blödande sår
av längtan. 

I sommarens sista
kväll
vill jag vandra
med dig
hand i hand
in i solnedgången.

Där smälter vår
glöd himlen
och
vi blir ett
med
den glödgade
sjunkande solen.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 476 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-25 20:33



Bookmark and Share


  Eline.P
Underbar kärlek, känns långt in i själen.
2007-08-26

    ingvar VIP
Instämmer med övriga, som lovordat Din dikt.
Ingvar
2007-08-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbart vacker!
2007-08-26

    Nicklas VIP
Vackert om kärleken, riktigt fint skrivet om längtan. Vet precis hur det känns.. att sakna någon till den grad att det gör ont.

\"Där smälter vår
glöd himlen
och
vi blir ett
med
den glödgade
sjunkande solen.\"

är textens vackraste rader, enligt mig!
2007-08-26

  Maria Zena Viklund
Underbar o trolsk applåd!
2007-08-26

  Lejonhjärtas poesi
Längtansfull och ljuvligt skön kärlekspoesi som är en fröjd att läsa, bravo!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga