Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min horisont, min kamp

 

världen glänser inte längre i samma färger

del för del, ansikten bleknar framför mig

se jag, ståendes vid förändringens rand

 

hör, snart min himmel ska tändas på nytt

låt nya ansikten lekfullt målas

i porslin, keramik och vindens papper

 

mitt regn ska tindra av smaragder

nu, min sol ska glöda av rubin

av from tanke mitt egna liv ska speglas

speglas i min älskare

      min horisont




Fri vers av LadyFool
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool