Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart är det höst

Det ser ut att bli en vacker höst,
det är jag säker på så länge jag får höra din röst...




Fri vers av vinternatten
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 23:34



Bookmark and Share


  Arcadia1
Tänk, ibland behövs inte mer ord för att få ett fulländat stycke. Stor applåd.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten