Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ditt jävla \"jag älskar dig\" och lämna mig ifred!

Hjärtat ligger i min hand

pumpar ut orden

jag älskar dig


Allt jag vill är att

krossa det med bara handen

klösa det så du får känna smärtan

riva, slita, slå, stampa...





Du har pumpat ut dina sista ord, hjärtat mitt!




Fri vers av caraa
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-26 02:34



Bookmark and Share


    Amoreboy
klösa det så du får känna smärtan

riva, slita, slå, stampa...
haha...typiskt kvinnor...bra skrivet!
2007-09-27

    kaprifol
åh, känner igen så väl.
2007-08-26

  Nikolai Jungsin VIP
när de underbara orden blir till en tom klyscha.. då j-ar...
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa