Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag morgon blues

Morgonbutter
tomtrist
småvärkig
ensamtrött

varför vakna
ensam eka
trist tassa

omvärld
ohörd
icke rörd

stänger ner
stänger av
lägger ner
lägger av

 

07.08.26



 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-27 09:08



Bookmark and Share


  katt.inc
Starkt och gripande.
2007-08-28

  KeL
Bra skrivet. Du har fångat vemodet i en blues.
2007-08-27

  aftermath
instämmer i Christers kommentar nedan.
om du tyar
2007-08-27

    Maria Malm
Fina beskrivande ord i början, beskriver känslor bra.
2007-08-27

  Eline.P
En dikt som känns!Gråheten och tristessen börjar boa sig... ute och inne. Själv fullkomligt avskyr jag den här övergången till höst, lika illa varje år. Det har ju inte ens varit sommar emellan, varken ute eller inombords.
2007-08-27

  Erik L
Det där var bra - du har verkigen lyckats skriva en blues!
2007-08-27

  Maria Zena Viklund
Åh har et förslag sätt på Sofia karlsson och dansa med i hennes tonglada melodi! fint diktat!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman