Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirring

jag har en karta

till en plats där

jag hör hemma

passar in

men stigen leder in

i labyrinten

som slingrar sig

i mitt inre

och jag

hittar aldrig ut

...




Fri vers av illvette
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-08-26 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette