Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara älska mig

bara älska mig

trots allt det där dåliga

det som

skiner igenom

alla masker jag

försöker

hålla uppe

så att du inte ska se




Fri vers av illvette
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette