Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev dessa rader sent 2003 - En dyster periods tunga tankar och övrigt omkring mig hade kommit till en vändpunkt och texten handlar om den insikten - uttalad till alla och envar, inte minst mig själv, i allmänhet...men riktad till


Vill ge dig min morgon...


***

Ljusen har släckts ...
Ridån har gått ner ...
Publiken som går sin väg
vi ej längre kan se ...

Sätter mig stilla ner
känner hur jag andas ut ...
Vet du vad det är
jag plötsligt ser ...?
Det som varit
finns ej längre mer ...

Kvällen har passerat ut ...
... men livet, det är inte slut ...

Livet är här och nu ...
Livet är jag och du ...

Gårdagen må
ha varit svår, min vän ...
Men imorgon
väntar framtiden ...

Vill du dela min morgondag med mig ...
... låta mig få visa
hur mycket jag älskar dig? ...


****

©Peter Stjerngrim




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 992 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2005-04-11 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
magisk!
2016-08-28

  DominiQueen
Tårögd, så enkelt det skulle kunna vara..
Så vackert Du påminner om lättnadens suck i Kärlek.
TACK - Du personifierar och gestaltar dessa heliga tre:
TRO
HOPP
KÄRLEK

En stor gåva Du förmedlar, dock längtans ok kan vara tung att bära, det är vi flera som är varse. Vi får stärka varandra i det vi förmår *HJÄRTA*
(varför kan vi inte skriva hjärtan här? ett alfabet med hjärta är ju det som skapar språk)
Blessed be
2015-07-07

  WyS VIP
Fint skaldat!
2014-06-27

  Stjärnöga
här andas ljuset
och hoppet igen..
den är underbart
vacker..
den borde du
somna till
var kväll..
2014-04-28

  agneta pichler
SöTT *ler*
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP