Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att röka för att lindra sorg.


Förrymd och fångad

ett bloss i natten
månen är sufflör

jag delar mina tankar
andas utan andetag

luften lyssnar
tanken skenar
rök är endast jag

rycker bort från natten
fastän kylan förför

med delade tankar
i sömnen faller jag

själen tystnar
livet skenar
döden är min dag




Fri vers av Vilseman
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-08-26 23:41



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja, döden är också min dag. Mer närvarande ibland. Tills den yttersta gränsen är nådd, och något gör att plågan lindras för en stund. Då kan jag ta ett nytt andetag, kravla mig upp ur det svarta mörkret.....snart är jag där igen. Någon säger att det kommer att bli lättare. Ibland tror jag på det.
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek