Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kräftbur

Därborta
onårbar
vid vatten
ligger den

kräftburen

den först inköpta
i en tänkt lång rad
av inköp som inte
blev av

bara denna enda
liksom kräftorna
frånvarande för mig

avskalad och fråntagen
kräftbur med man
katt i stuga
stenparti vid
plommonträd

frånvaro fylld
tillvaro
där allt finns
bara inte
för mig

sms i natten
släng kräftbur
unnar dej inte

07.08.27

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 08:43



Bookmark and Share


  katt.inc
Att använda en kräftbur som symbol för ett trasigt förhållande, inte alla skulle klara det men du gör det väldigt, väldigt bra.
2007-08-27

    Maria Malm
Kräftbur..äsch..sånt bök med fisket..köp kräftorna i stället..
2007-08-27

  Maria Zena Viklund
stenparti vid
plommonträd

Inget gör mig lyckligare än sådana små meningar och ord, Tack Lena
2007-08-27

  Lena Renman
Tack vännen. Han får slänga jag når den inte..

Lena
2007-08-27

  devilsangel
Bra Lena!!! SLäng den jävla kräftburen, glöm, klappa, krama!!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman