Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stängt öga

 

Är en dröm

Ett stängt öga

En öppen ask

Ett inlåst liv

En sliten mask

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter