Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om N (inte till N!)

Ligger tyst
pinsamt tyst

du vet så mycket mer än jag
om saker som jag med min ålder
borde veta mer om

Du undrar nog vad du såg
som fick dig att gå ned i spagat

misslyckat konferenssex

det mesta var rätt misslyckat
men du stannade länge
första helgen

andra helgen ville du bara gå
tredje helgen gick du

fjärde helgen...




Fri vers av David Eeee
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 22:45



Bookmark and Share


  Carlita
ajdå, misslyckat konferenssex.. den gamla klassikern :)

hur som, jag gillade klurigheten blandat med ärligheten i denna, o jag tokgillar titeln
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee