Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världspremiär i Kungsan, mina tankar säger, att striden för stadens natur och det gamla aldrig dör, om man tror det kommer de gråa bli de sanna.


Vid sendet av en film om Kungsträgårdens historia.

Kungsan berättas
en hel historia
på vita duken

striden om Almarna
kortfattat
gamla gubbar pratar

tror striden är vunnen
men inte det

Vi behöver fortfarande
ställa oss upp
för att rädda de som
är kvar

makten vill fortfarande
rasera det vackra

de har bara blivit bättre
på att gömma sig och
nyttja kapitalet som skydd




Fri vers av virre
Läst 975 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre