Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar med utvecklingsstörda Laila

Kära förståndssvaga barn
Du och jag dansar tätt
Vi maler livet i en kvarn
De har fel, vi har rätt

Medborgare runtomkring
Vi gör allt man inte bör
Allena i en ring
Trots att vi båda är utanför

Hoppas du är insatt i
Att dig under dansen få styra
Är den största eufori
Och viktigaste strängen på min lyra




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-04-11 12:14



Bookmark and Share


  Maud Li
Ömsint varmt och friskt!
2008-02-05

  Juli
Som föregående skrivare, blev jag nyfiken jag med. Härligt skrivet denna, euforin i den egna världen, perfekt!
2005-04-14

  swimsus@gmail.com
titeln fick mig att nyfiket läsa din text.underhållande och skickligt skrivet!
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus