Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan mörker finns inget ljus...


Månen såg på mig

 

Månen såg på mig
Lät sitt milda ljus
lysa över mig
Molnen lekte tafatt
med ljuset och mörkret

Solen såg på mig
Lät sitt starka ljus
lysa över mig
Molnen lekte tafatt
med ljuset och mörkret

Månen talade till mig
hennes ljuva röst sa
Ta mitt budskap till solen
Molnen darrade förväntansfullt
mellan ljuset och mörkret

Solen talade till mig
hans mörka röst sa
Jag sänder kärleksljuset
Molnen stillade sig
mellan ljuset och mörkret

Månen log mot mig
hennes silverspröda röst sa
Jag lyser över dig
se det största beviset
solens eviga kärlek

Solen log mot mig
hans guldtunga röst sa
Jag ger mitt starka ljus
evigt förenade i kärlek
genom ljuset och mörkret

Och molnen följde vinden
ty de är barnen
av solen och månen




Fri vers av Annette Andersson
Läst 1180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-27 23:32



Bookmark and Share


  Mygg
En så vacker familj tillhör jag gärna! Tack!
2008-01-25

  charlotte hedendahl
En vacker text som flyter på fint!
2007-09-01

  Erik L
Fin text!
2007-08-30

  drakbruden VIP
Ett gungande flöde känns i min kropp när jag läser detta, Härligt!
2007-08-29

    sunnanvind
Oj, vad vackert! Som en liten saga! Bokmärker!*
2007-08-28

  Ronny Berk
så vacker lyrik om solen och månen...och samtalet där molnen följde vinden... finsaker... ja...
2007-08-28

  hero40
En talande text!
Som måste aplåderas!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson