Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verbal kräkning


..idag vill jag bara göra det som jag vill göra men som vanligt så är det en massa måsten som måste göras.. och även om det inte är tråkiga måsten utan snarare roliga så hindrar de mig i alla fall från att göra det jag helst av allt vill..

.. jag kan ju rymma och ta konsekvenserna men då förstör jag ju det roliga och allt blir tråkigt.. även det som jag vill göra..

..så kontentan av alltsammans är väl att jag fortsätter göra det jag måste göra så att alla blir nöjda.. även jag.. så än en gång får jag skjuta upp det som jag vill göra.. men det viktigaste är kanske att jag har möjlighet att göra det längre fram om det inte händer något tragiskt som jag inte kan styra över.. men det kan ju ingen..

..kanske kan jag göra det jag måste och sen smita undan en liten stund.. och nu sitter väl ni läsare där och funderar över vad f_ _ det är som jag vill göra.. men se det kommer jag inte att avslöja

..men som kompensation kan jag berätta att min femåriga dotter just kom in med två apelsiner framför ögonen och skrek HEJA så jag hoppade ganska högt innan jag började skratta..




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 08:27



Bookmark and Share


  Obnoxious
Ja, jag undrar vad fan det är du vill göra!
jag tror du vill måla så som bara du kan på något som bara du kan komma på..
2007-08-28

  Maria Zena Viklund
verbal kräkning, ja det hade jag i går*L*!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP