Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan rimma mycket, elände, lax, sidfläsk, ord...




Rimmat elände

Livets kamp
har gett  mig kramp
dåliga avstamp
i omedvetet val
märkligt välbekant

planlös plan på 
hålla andan plats
allt det egna
skett med hast
utan ro och rast

bortstött utstött
hjärtetomt förblött

håller sig undan
inom sitt skal
detta enda val som
nu finns kvar


07.08.28

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-06 08:34



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
eländes rim, snyggt!
2007-09-07

    Lillemor
Ett bra rimmat elände
för en själsfrände
finns ingen ände..
Pendeln svänger
ibland tränger
o vi orden vränger
när kärleken kränger
2007-09-06

  Gunwale VIP
De fyra sista raderna känns som rimfrost på två olika plan...
Det hela känns vemodigt, äkta.
2007-09-06

  Antropofagen
sorg i vältrimmad rimfrost...!
2007-09-06

  devilsangel
Bra rimmat vännen! Men smärtsamt förstås...Håller dock inte med om att det bästa är att hålla sig inom sitt skal...Ut och se världen, ljuset som finns! Bland vänner :)
2007-09-06

  Lena Renman
Någon slags galghumor fick mig att skriva den..
Rimmat tantkött med ord eller?
Lena
2007-09-06

  katt.inc
Din dikt sammanfattar ett liv på bara några få rader, mycket väl beskrivet.
2007-09-06

  Erik L
Det var inte illa rimmat. Tackar för den!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman