Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstpromenad

 

 

Längtanskyssar och morgonstunder

är så förkroppsligade med dig

att till och med bladen rodnar där du går




Fri vers av Agnes
Läst 1441 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-08-28 11:52



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så underbar att den måste genast sparas!! Vackert/B
2008-02-06

    Charlie - Döm aldrig innan du vet
Kort men mycket vacker. :)
2008-01-25

    ingvar VIP
Underbart är kort!
2008-01-21

  Simmerskan
Åhh vilken härlig känsla du förmedlar genom det lilla formatet. Det är så att man blir riktigt lycklig av att bara läsa detta lilla verk! Tack och skål för lyckan!
2008-01-18

  isidore
Applåden är för den utsökta utformningen kanske mer än för innebörden.
2008-01-08

  Doktor Vinter
Så gulligt!
2008-01-04

  "Silver" VIP
\"att till och med bladen rodnar där du går\"

Ja visst är det så romantiskt det kan bli, men det är ju recis så det känns ibland! Mycket vackert, minimalistiskt.
2007-10-28

  Daniel_78 VIP
Jag tycker nog den är på gränsen till
don juan casanova röd :)
Inget illa mednat men lite för mycket
tycker jag.
2007-10-23

  Nicklasb
Det här var ingen dålig höstdikt heller! Mycket trevlig läsning.
2007-10-19

  Erik L
Det där diktade du ihop briljant! Jag läser och njuter!
2007-08-29

    Lindizz
Väldigt fin och varm text, underbar helt enkelt! Applåder
2007-08-28

    Lindizz
Väldigt fin och varm text, underbar helt enkelt! Applåder
2007-08-28

  Night Soul Woman
Aaaah . . . så underbart skrivet!
Ett litet mästerverk!
*applåd*
och
*bokmärkes*
2007-08-28

  Ronny Berk
höstlikt ljuvligt lyriskt... ja...
2007-08-28

  AllNamesRTaken
KÄÄÄÄRLEK!
Wohooo!! :)
2007-08-28

  Bjarne Nordbö
Du kan Älska. Punkt slut.
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes