Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Om att vara på väg bort.


Att Andas



Individer över marken
Känslovisioner och glömska
Av träden i avsaknaden
Djupt önskar du dig breven
av den tid du lät älskas
Av jord, stenar och grus
verklighet och linje-brus

Det viskar själar i remí

Gråt stilla från gatan
Viskningar vid floden

Vibrerar
Florerar i känsla

Stagnerar
Penetrerar

Någon brevid rummet
Tågen till stränderna
Det regn som slickat mig till sömns
Förskönat den klocka som rinner tiden
Jord, stenar i sand


Andas

Amen




Fri vers av Jimmy B Bergquist
Läst 493 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-28 19:14



Bookmark and Share


  DominiQueen
Breven....
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist