Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån gång kring 1989


Finniga källarmänniskor
mutanter och demoner

för att inte tala om porren




Fri vers av David Eeee
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee