Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underjorden mullrar och ytan spicker upp


också ett flöde

Det hopträngda
undertryckta
pressar på
väller ut
dånar fram

bubblande kokande
mörker
smärta i rispande
hjärteblod
tårströmmar
mardrömmar
ömmar

   tolv år
   bara borta
   utan ord

tomheter
utan slut
bakom brister
i fördämningen
då det hophållna
väller ut växer
fram igen

sönderriven
över sig given
målar natten
sömnlös igen
söker dagen
för att nå ett slut
hitta litet ljus i den

 

07.08.29

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-29 10:00



Bookmark and Share


  KeL
En otroligt stark dikt om hur det man försökt förtränga kommer upp till ytan igen ofta med dubbel styrka. Nätterna är alltid värst men ljuset finns!!
2007-08-29

    *Zenobia*
starka ord om svåra ting....
2007-08-29

  Nicklasb
Oj då, stark dikt! får man lov att fråga vad som hända?
2007-08-29

  katt.inc
Du skriver så starkt, Lena och måtte du hitta lite ljus.
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman