Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnan

 

Jag söker efter kärnan

Kärnan från det söta mörka

Mörka röda körsbäret

Körsbäret som nu möglar

Möglar stinker och ruttnar

Ruttnar till jord och mylla

Mylla där jag planterar

Planterar den lilla kärnan

Kärnan som är förlorad

Förlorad är också jag

Jag söker efter kärnan




Fri vers av Annette Andersson
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-29 20:02



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Åh, doft, smak, färg och jag förlorar min tanke i dina ord. Underbar!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson