Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångade tankar släppta fria.


Ursäkten

allt snurrar med mig

 

vart?

 

allt snurrar mot mig

 

hårt!

 

stanna släpp av mig låt mig få gå

 

förstör inte - förlåt mig

förstår inte - förlåt mig

 

min cirkel är slut

min ö är inte kvar världen finns inte

fastlandet gungar inget att ha

tyngd och flyktig utan val

 

det vedertagna har någon redan tagit

det vedervärdiga är endast mig värdigt


JAG

FÅR

INTE

SÄGA

FÖRLÅT




Fri vers av Vilseman
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 23:07



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns ord som aldrig blev sagda
och ord som inte borde blivit det
Så länge det finns liv går det att rätta till
Sedan får man leva med det osagda eller
med en oförrätt som aldrig blev förlåten
Villkoren är omänskliga ibland
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek