Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till H.M - Stjärnhimmel

Farväl skrot
Farväl blomster i öst
Farväl sten
dold under
jord i norr


Adjö mor
Adjö stjärnbilder
Adjö ytor
för allt vi har kvar
är rymden


Se polstjärnan
Se månen
Se Aniara fara
iväg, hör
rymdens eko


Stegen går fram

vanvett och

tillfälligheter


Flina mot norr

Stega fort

stega bort




Fri vers av incognito
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

incognito