Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 sekunder på mig

Jag har trettio sekunder på mig


ögon i en solnedgång
solens nedgång i dina ögon
ljusa hårstrån som piskas av vinden

Tjugo sekunder kvar

att stirra spegelbilden i ansiktet så stolt att han inte känner igen dig
att dra på sig skorna utan något att göra
att dra på sig skorna utan att behöva ha något att göra
att gå mot öster och tänka på dig

Tio sekunder kvar

att nå sig själv utan att andas
att se kärnfullheten flyga iväg
tillsammans med löven

Fem sekunder kvar

att hoppas på att kroppen ska finna mening
i någon annans
mening

1 sekund kvar

dras mot en perfekt cirkel
slungas mot väggen
somnar nedanför
dig




Fri vers av incognito
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-09-29 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

incognito