Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande önskan


Önskar ögon
som ser
sanningen

Letar livet
som för mig
hem

07.09. 04

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-05 22:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vänd ögonen inåt
Voila du är hemma!
2007-09-07

    Maria Malm
En önskan som många har..
2007-09-06

  katt.inc
En lite vemodig önskan som du beskriver så fint, jag tror det är en önskan som många har.
2007-09-06

  Lena Renman
Hej Mirja :-) Jag tackar bara för den extra kommentaren med det fina innehållet. Så mycket fint av ett enda litet knapptryck alltså.

lena
2007-09-06

  Lena Renman
Hej nu e jag där igen..lagt till \"en\" i ordet sanning. Rytmen.. typ
Lena
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman