Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hösten tränger det blodröda ut.....


Önskan


Återstoden
av dagen

fummelvarm
ödesmätt
och uttröttad

vissenvild
grågrävd
önskan om
mjukvarm
vila


07.09.05

 

Kom hem och läste "Önskan" igen och ändrade sista stycket. Det hände en del eller vad tycker du?

Återstoden
av dagen

Fummelvarm
ödesmätt
och uttröttad

Vissenvild
och grågrävd
vill mjukvarmt
vila

07.09.05 igen men lite senare på dagen




Fri vers av Lena Renman
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-05 10:58



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fin o mysig dikt men jag gillade också första bättre*L*
2007-09-07

  Lena Renman
Där ser man :-) Jag gillar den andra bättre, vet ej varför.

Lena
2007-09-05

  aftermath
första verisionen bäst tycker jag
2007-09-05

  katt.inc
Höst utomhus och inombords, fint!
2007-09-05

  Lena Renman
Hej, har ändrat i sista stycket och skrev om efter att ha läst igen.
Lena
2007-09-05

  Erik L
Väldigt fint skrivet, stämningsfullt och eget.
2007-09-05

    Maria Malm
Fina ord, så bra beskrivande.
2007-09-05

  devilsangel
Fummelvarm? Sköna uttryck men mycket sorg, trötthet...Alltid lika väl beskrivet vännen
2007-09-05

    ej medlem längre
En önskan att vila förstår jag så väl...
Vilka härliga ord du använder
\"fummelvarm\" *L*
Skön poesi vännen!
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman