Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen luft

Makttillstånd
Hållhakehögt
mörkermanat

svidande
bakom ögat
förgråar
vindens sus
tar tag i 
och vrider om

glassplittrar
isbildar
elströmmar

allt detta försökt
misslyckat
och förlorat

frånvaroplats
luftlöst stående
kvarvarande tom

håller andan

07.08.31

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-04 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark dikt , ångestladdad...
Jag beundrar dina ordval...
\"Hållhakehögt\" ...härligt!*L*
2007-09-05

  devilsangel
Smärtsamt...Man kan känna hur diktjaget suktar efter luft, men kvävs i misslyckande...Det gör ont att läsa..Så starkt förmedlat!
2007-09-04

  stella
Kvävande känsla skickligt förmedlat!
2007-09-04

  Lena Renman
Lovar, kände mig allt annat än som \"vackra ord\" när jag skrev detta ovan.
Lena
2007-09-04

  katt.inc
Jag gillar dina ord, vackra och innehållsrika.
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
vackert! håll inte andan för länge bara, vill höra och läsa mera av dina vackra ord!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman